Page arrow

Žanrovski žrvanj Bookse i SFere

Large 2538
Nedjelja
06.11.2011.

Booksa, u suradnji s udrugom SFera, poziva sve srednjoškolce koji žele naučiti pisati znanstvenu fantastiku i fantasy da se priključe Žanrovskom žrvnju, specijalnoj radionici kreativnog pisanja usmjerenoj isključivo na pisanje i otkrivanje tajni i trikova žanra znanstvene fantastike i fantasyja.

Žanrovski žrvanj osmislila je i vodi Mihaela-Marija Perković, predsjednica žirija za hrvatsku SF&F žanrovsku nagradu SFERA i dugogodišnja voditeljica žanrovskih radionica kreativnog pisanja.

Cilj radionice je da polaznici napišu barem dvije vlastite SF&F kratke priče. Tijekom radionice polaznici će saznati tajne žanra, tehnike pisanja kratke priče, modeliranja likova, stvaranja SF&F svijetova, dobiti savjete kako poboljšati svoj stil i kako aktivno nastaviti brusiti kvalitetu svog pisanja putem razmjene kritike.

Žanrovski žrvanj održava se subotom od 15 do 18h i to tijekom deset termina s početkom 19. studenog 2011 i pauzom za vrijeme blagdana i školskih praznika. Planirani završetak je 10. ožujka 2012.

Radionica je besplatna, ali je zato broj polaznika ograničen na 15. Prijave i upiti za Žanrovski žrvanj na mmp@sfera.hr
 
Uskočite i vi u Žanrovski žrvanj!

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu