Page arrow
Bek 728x90px 1Bek logo boja negativ 2 300x250

Čovjek koji nije odgovarao na pozive

Large self help
Ponedjeljak
22.10.2012.

Jeste li u stanju jedan dan posvetiti samo sebi? Čitate li self-help knjige i vjerujete li u njihovo djelovanje?

Vladimir Muhoberac neće vam pomoći u tome da uzmete život u svoje ruke, ali svejedno vas pozivamo da pročitate priču Roberta Vrbnjaka 'Čovjek koji nije odgovarao na pozive' danas objavljenu u našoj 'Zadaćnici'. Neplanirano čitanje kratke priče samo po sebi je dokaz da još uvijek upravljate svojim životom. :)

***

Robert Vrbnjak objavljivao je u časopisima Rival, Plima, Književna Rijeka, Vrijesak, Sovremenost, BKG... Zastupljen je u zbornicima Dan velikih valova (2001.), Plimaši – zbornik mlade proze (1997.), Sakupljači zamki (1997., koautorstvo), i još ponekom.

Književna kritika često ga je opisivala kao tvorca specifičnog, montipajtonovskog kolorita, koji se realizira u nadrealističkim, na trenutke čak i nihilističkim slikama. Likovi njegovih romana urbani su pojedinci koji baštine naše suvremene frustracije, strahove i nadanja, a izraz mu je pisanja često protkan duhom egzistencijalne filozofije, new age psihologije i istočnjačkih religija. Član je Hrvatskog društva pisaca.

Možda će vas zanimati
Kratke priče
Homepage self help 22.10.2012.

Robert Vrbnjak

'Čovjek koji nije odgovarao na pozive'

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu