Utorak
23.10.2012.

Čovjek koji nije odgovarao na pozive
Extra_large_self-help
A+ A-

Jeste li u stanju jedan dan posvetiti samo sebi? Čitate li self-help knjige i vjerujete li u njihovo djelovanje?

Vladimir Muhoberac neće vam pomoći u tome da uzmete život u svoje ruke, ali svejedno vas pozivamo da pročitate priču Roberta Vrbnjaka 'Čovjek koji nije odgovarao na pozive' danas objavljenu u našoj 'Zadaćnici'. Neplanirano čitanje kratke priče samo po sebi je dokaz da još uvijek upravljate svojim životom. :)

***

Robert Vrbnjak objavljivao je u časopisima Rival, Plima, Književna Rijeka, Vrijesak, Sovremenost, BKG... Zastupljen je u zbornicima Dan velikih valova (2001.), Plimaši – zbornik mlade proze (1997.), Sakupljači zamki (1997., koautorstvo), i još ponekom.

Književna kritika često ga je opisivala kao tvorca specifičnog, montipajtonovskog kolorita, koji se realizira u nadrealističkim, na trenutke čak i nihilističkim slikama. Likovi njegovih romana urbani su pojedinci koji baštine naše suvremene frustracije, strahove i nadanja, a izraz mu je pisanja često protkan duhom egzistencijalne filozofije, new age psihologije i istočnjačkih religija. Član je Hrvatskog društva pisaca.

POVRATAK NA VRH STRANICE
Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu.