Page arrow

Book corner na Trešnjevci

Large ave calvar jnaanzzrcme unsplash

Ave Calvar; Unsplash.

Četvrtak
22.04.2021.

Ako se na Noć knjige zateknete na Trešnjevci, svakako svratite do Milčecovog parka i pridružite se čitanju na otvorenom.

Čitateljska akcija započet će u petak, 23. travnja u 18 sati u Parku Zvonimira Milčeca (Trešnjevački trg 1, Zagreb) pod nazivom Trešnjevka se budi - Book corner u Milčecovom parku.

Urednica programa je Ana Rubić, koja će za ovu priliku odabrati autorice i autore sa isječcima iz 'ljekovitih' djela. Neki od sudionika Book corner čitanja su Petra Crnetić, Lara Ljubičić, Slavko Trnka, Vanja Radovanović, Slaven Krtalić i IX. gimnazija. 

Akcija se odvija povodom Noći knjige i njene teme, ljekovite moći čitanja, a odvija se u parku iz uvjerenja da ta ljekovitost raste kada se knjige čitaju vani. Milčecov park, k tome, zove i da se oda počast književniku Zvonimiru Milčecu kojem je upravo Zagreb bio jedna od najvećih inspiracija.
 
Zbivanje se realizira kao dio programa Trešnjevka se budi, sa željom uključivanja što većeg broja građana u kulturne programe. 


Izvor: CeKaTe

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu