Page arrow

Ferićeva radionica pisanja kratke priče - prijavi se!

Large img 20210613 203003
Srijeda
15.09.2021.

Evo vijesti koju čekaju svi koji pišu ili pokušavaju pisati nešto prozno, a čekaju priliku da izbruse svoj talent i obznane ga svijetu - otvorene su prijave za Booksinu radionicu pisanja kratke priče! Ako vam bi vam dobro došao kontinuirani rad na vašim tekstovima, rado biste čuli drugo mišljenje, konstruktivni komentar ili kritiku, a voljeli biste se i podružiti s kreativcima sličnih interesa i literarnih nastojanja, odmah vam kažemo da je ova radionica skrojena baš za vas. 

Radionica pod vodstvom odličnog pisca i još boljeg mentora Zorana Ferića trajat će dva i pol mjeseca, od početka listopada do sredine prosinca. To da je Ferić najbolja osoba od koje možete učiti ne treba posebno naglašavati, no mi ipak hoćemo - osim što je dosad objavio desetak nagrađivanih knjiga (od kojih je autofikcija Putujuće kazalište najrecentnija), školski je profesor te dugogodišnji voditelj radionica kreativnog pisanja. Dakle, čovjek koji bez sumnje zna što i kako sa spisateljicama i piscima u nastajanju.

Grupa se sastaje jednom tjedno, u večernjim satima, i tada Ferić s vama dijeli edukativne priče, savjete i trikove iz spisateljskog (i pokojeg drugog) života i upozorava vas na poneke početničke greške. Na ovim se sastancima čitaju zadaće, međusobno se komentiraju, daje se podrška, smije se, jada, tješi.

Cijeli će proces kulminirati javnim događanjem na koji ćete pozvati svoje obitelji i prijatelje i pročitati svoje priče, a one će potom biti objavljene i na našem portalu. A usput ćete i podijeliti super dojmove s radionice, kojih uvijek bude pregršt.

Budući da je broj mjesta ograničen, potrebno je poslati prijavu na adresu booksa@booksa.hr. Ona treba sadržavati vašu kratku biografiju i vlastiti prozni tekst ne duži od pet kartica. Prijave možete slati najkasnije do nedjelje, 26. rujna s naznakom "Za radionicu kreativnog pisanja".

Pohađanje radionice je uz kotizaciju, koja je za studente, nezaposlene i umirovljenike reducirana. Za sve dodatne informacije, ili ako imate pitanja, javite nam se na istu e-mail adresu.

A sad hitro za tipkovnicu!

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu