Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Internetski Interliber

Large michelle ziling ou rmx5mebyljk unsplash Foto: Michelle Ziling Ou, Unsplash
Utorak
10.11.2020.

Mada nam je ove godine izmaknuo uzbudljivi knjiški šušur znan kao Interliber, namjera da plaću koja je sjela početkom studenog spiskamo na brdo knjiga i dalje je sasvim ostvariva. To možemo na upravo predstavljenoj online platformi Knjiga svima i svuda koja od 10. do 15. studenog 2020. okuplja otkazane sajamske aktivnosti. 

Projekt je osmislila Zajednica nakladnika i knjižara HGK, a osim platforme na kojoj su zastupljeni nakladnici određenim izborom izdanja i online trgovinama, pripremljen je i poseban Premium program kroz koji će autori po izboru urednika Ivice PrtenjačeSanje Baković Krune Lokotara predstavljati svoje aktualne naslove na trećem programu HRT-a i Youtube kanalu Zajednice. Dio projekta je i više od 120 knjižara diljem Hrvatske koje nude popuste na nova i starija izdanja. 

Osim, dakle, surfanja po webshopovima knjižara, zaći možete i u hrpu pravih, offline knjižara uz, naravno, poštivanje dobro znanih epidemioloških mjera. A ako su vam najdraži ipak razgovori s književnicima i o knjigama, možete gledati programe u kojima će sudjelovati Saša IlićWill FirthŽelimir PerišIvana BodrožićZoran Ferić i drugi.

Sve popratite ovdje. Hop-hop na laptope i pred televizore! Ako ništa, barem ćemo ove godine izbjeći muskulfiber nakon što s Velesajma izađemo s gomilom vrećica prepunih knjiga.


Izvor: Knjiga svima i svuda, foto: Michelle Ziling OuUnsplash

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu