Za boravak u klubu Booksa potrebna je Covid potvrda. / Covid Certificate is mandatory in Booksa.
Close
Page arrow

Jednodnevni sajam knjiga u Splitu

Large split Split (Foto: Afshin Darian / Flickr)
Ponedjeljak
12.02.2018.
Nakon dva sajma nezavisnih izdavača održanih u Zagrebu tijekom prethodne dvije godine, udruga Domino u suradnji s Platformom Doma mladih u Splitu 25.2. s početkom u 10 sati u Kinu Beton organizira sajam knjiga.
S obzirom na sve gore stanje u nakladništvu i distribuciji, a time i na slabu dostupnost kvalitetnih i vrijednih izdanja, Domino je odlučio ovu manifestaciju organizirati i van Zagreba, počevši u Splitu, s nadom da će sajam prerasti u tradicionalno godišnje okupljanje nezavisnih izdavača. 
Jednodnevni sajam čine tri programa: prodajni dio (u kojem se nudi sajamski popust na dostupna izdanja), diskusijski dio (javna rasprava o potrebama izdavaštva i statusu knjige kao medija u Splitu) i program za najmlađe. Riječ je o radionici i pričaonici o ugroženim vrstama koju će voditi Maja Maar pomoću svoje bojanke Klimatske promjene
Sajam će se održati 25.2. od 10 do 18 sati. Radionica za djecu traje od 11 do 14 sati. Sva pitanja mogu se poslati putem e-maila na adresu: udrugadomino.marketing@gmail.com

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu