Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Književni susret naslijepo

Large 1
Srijeda
16.11.2022.

Uvijek potičemo jačanje književnih veza u regiji i uzbudljive nove susrete pisaca i spisateljica s publikom, stoga nas veseli podijeliti iduću vijest.

Književni program Blind date u sklopu šireg umjetničkog projekta pod nazivom "Veze" održat će se u zagrebačkom vikendu koji nam je pred vratima, i to na adresi Preradovićeva 21.

Na jednom mjestu susrest će se različiti gradovi u kojima gosti žive i djeluju. Tako će se u četvrtak, 17. studenog sastati Goran Vojnović i Monika Herceg, idući dan slijedi i novi književni par u sastavu Zvonko Karanović i Đurđica Čilić, dok će ovaj mini književni program subotnjim susretom zaokružiti Sven Popović i Ognjenka Lakićević. Voditelj programa je Marko Tomaš

Sva tri dana program će početi u 20 sati, a nakon razgovora između novopečenih prijatelja imat ćete prigodu upoznati sudionike preko glazbe koju vole i slušaju. Kakav je glazbeni ukus gostiju, doznat ćete na licu mjesta jer će svatko od njih zavrtjeti the best of sa svoje plejliste.

Osim o glazbi, saznat ćete nešto i o njihovu radu, odnosu spram umjetnosti i brojnim drugim temama. Uostalom, vremena je malo, a pitanja uvijek puno, stoga ih krenite smišljati tako da ste i više nego spremni za ova druženja!

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu