Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Odvalimo se poezijom na Ribnjaku

Large fotka

Foto: Odvalimo se poezijom.

Utorak
23.01.2024.

Nakon duljeg vremena, evo prilike za uvijek zanimljivo druženje s knjigama na Ribnjaku!

Na redu je još jedan humanitarni pjesnički buvljak Odvalimo se poezijom i donacijska razmjena knjiga, ponajviše pjesničkih. No prema dobrom starom običaju, možete donijeti sve dobre knjige koje želite darivati i preseliti s vaših polica kod drugih čitatelja. 

Sigurni smo da će se u ponudi naći više dobrih pjesničkih naslova koje možete kupiti za simboličnu cijenu. Sva prikupljena sredstva bit će donirana humanitarnoj udruzi Fajter za pomoć beskućnicima.

Program počinje u 10:30 sati, a u 12 sati na programu je koncert. Nastupit će zagrebački kantautor Rokambol i predstaviti se posjetiteljima sa svojim akustičnim i eklektičnim materijalom koji obuhvaća mnoge žanrove, od prigušene i suptilne bossa nove do modernog indie izričaja. U program svojevrsnog glazbeno-poetskog recitala uvrstit će se i neki književni klasici poput Danijela Dragojevića i Louisa Aragona.

Humanitarni pjesnički buvljak prvi put se održao u prosincu 2021. godine na Hreliću, potom je zbog lakše dostupnosti preselio na Ribnjak.

U subotu prijepodne smo na Ribnjaku - vidimo se!

Izvor: Odvalimo se poezijom

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu