Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Predstavljanje knjige 'Priručnica'

Large dizajn bez naslova   2023 09 11t104745.137

Foto: Pisci za pisce.

Ponedjeljak
11.09.2023.

Pisanje je, dobro znamo, i za one sa zavidnom količinom ispisanih i pročitanih knjiga u rukama, ponekad težak, zastrašujuć, pa i mukotrpan posao. To je i utjeha svima koji se dosad nisu usudili otvoriti svoje bilježnice i laptope kako bi nešto zapisali, a imaju ideje koje se kotrljaju po umu dok čekaju red na blagajni, tuširaju se ili peru suđe. 

Uostalom, kako početi pisati?

Odgovore na sva pitanja vezana uz osnovne principe kreativnog pisanja moći ćete pronaći u Priručnici, čija će se promocija održati u četvrtak, 14. rujna u 18 sati u Gradskoj knjižnici Marka Marulića u Splitu.

Priručnicu su napisale i uredile Ružica Gašperov, Sara Kopeczky i Luca Kozina, članice udruge Pisci za pisce, koja je izdavač knjige.

Ono što Priručnicu izdvaja iz mora drugih priručnika o pisanju jest upravo to što je nastala na temelju višegodišnjeg iskustva, odnosno prakse držanja radionica kreativnog pisanja, a kako bi svojim čitateljima bila što pristupačnija, pisana je pitkim, jednostavnim i nerijetko humorističnim tonom. Jer nema ništa pogubnije za pisce nego sebe shvaćati previše ozbiljno.

Pridružite se ovoj promociji i pitajte što god vas zanima vezano uz kreativno pisanje bez straha.

Vidimo se u četvrtak! 

Izvor: Facebook.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu