Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Promocija slikovnice 'Djeca središnje Azije'

Large djeca s azije front

S naslovnice.

Četvrtak
07.07.2022.

Ostanete li još idući tjedan u Zagrebu, imat ćete priliku otputovati u središnju Aziju! To je itekako moguće, s obzirom na to da nas očekuje još jedno uzbudljivo putopisno druženje za djecu, kojemu se mogu pridružiti i odrasli. 

U utorak, 12. srpnja 2022. godine s početkom u 19 sati Hrvoje Rupčić predstavit će publici u Zagrebu svoju putopisnu slikovnicu Djeca središnje Azije u prostoru knjižare Hoću knjigu (Bogovićeva 7). Posjetiteljice i posjetitelji imat će priliku saznati što znači riječ "stan", kakve veze ima pas Lajka s Kazahstanom, gdje su se prvi put na svijetu pripitomili konji i kako svoje dane provode djeca središnje Azije, a autoru će moći postaviti i brojna druga pitanja.

U razgovoru s autorom sudjelovat će urednica Ana Đokić koja će reći nešto više o biblioteci putopisnih slikovnica namijenjenih djeci i odraslima, uz moderatoricu programa Kseniju Banović

Slikovnica je objavljena u izdanju Kreativne mreže u čijoj biblioteci možete čitati i druge putopisne slikovnice i tako iz udobnosti svog kauča otputovati u Saharu, Himalaju i Indiju i, što je još važnije, saznati nešto o životu, jeziku i kulturi, tradiciji i običajima prostora koji su nam udaljeni i često nedostižni. 

Zapratite Facebook stranicu Slikovnica - Prozor U Svijet za sve novosti i više informacija. Uz to, na navedenoj stranici možete pronaći i izdanja koja možete besplatno e-čitati. 

Idući utorak zavirite u svijet središnje Azije!

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu