Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Razgovor o knjizi Korane Serdarević

Large korana serdarevi%c4%87

Foto: Siniša Bogdanić, Fraktura.

Srijeda
03.03.2021.

Na književnoj tribini U središtu interesa Fraktura će predstaviti novu knjigu priča Korane Serdarević Gušterov rep. O knjizi će govoriti Korana Serdarević i Ivana Bodrožić, a razgovor će moderirati Seid Serdarević

Razgovor će se održati u ponedjeljak, 8. ožujka 2021., u 20 sati., uživo u Frakturinoj knjižari i na YouTube kanalu. U knjižari će broj posjetitelja bit će ograničen na 12, stoga se požurite prijaviti na vlatka@fraktura.hr.

Kako poručuje izdavač, Gušterov rep govori o ženama i muškarcima zatočenima u svojim ulogama, iz kojih se tek poneki uspijevaju osloboditi i ostvariti svoje istinsko ja. Bilo da su zatočeni u labirintu birokracije, u tramvaju koji ih vodi u sigurnu smrt ili u vlastitoj prošlosti opterećenoj ratom ili nesrećom iz djetinjstva, junaci ovih petnaest pripovjedaka pokušavaju pronaći svoje mjesto u svijetu koji ih tjera na stalni izbor od beskraja mogućnosti. Gušteru rep može iznova narasti, no jednom proživljene traume ostavljaju ožiljke s kojima treba znati živjeti. Mračne i optimistične, pune životnosti i realnosti, priče Korane Serdarević otkrivaju tajne svjetove naših susjeda, prijatelja, rođaka i nas samih. 


Izvor: Fraktura

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu