Prema novim epidemiološkim mjerama klub Booksa poslužuje kavu za van svaki dan (osim ponedjeljka) od 11 do 17h. / You can order coffee to go every day (except Monday) from 11am to 5pm.
Close
Page arrow
Bek 728x90px 1Bek logo boja negativ 2 300x250

Razgovor s Tanjom Stupar Trifunović

Large untitled design  31 Foto: Facebook.
Petak
12.02.2021.

U novoj godini časopisi Bona i Bookvica nastavljaju po starom. U subotu, 13. veljače u drugoj sezoni serijala Inside Out gošća će biti Tanja Stupar Trifunović.

Ako ste se ikada pitali šta se to vrzma u Tanjinoj pjesničkoj glavi, kako nastaje njena poezija, i o čemu razmišlja dok sjecka luk, onda se pod hitno priključite na Zoom razgovor u subotu, 13. veljače 2021. u 19 sati.

Tanja će proći kroz dvije verzije svoje pjesme i razgovarati o pjesničkim odlukama koje je donijela.

Poveznica za razgovor dostupna je na Facebook stranici događaja.

Književnost je rad - to je osnovna premisa emisije Inside Out u kojoj grupa Pobunjene čitateljke i Bona pokušavaju demistificirati stvaralački proces uspoređujući različite verzije književnog i prevodilačkog teksta te otkriti kakve odluke donose spisateljice i prevoditeljice, u kakvim uvjetima rade i kako izlaze na kraj s književnim i vanknjiževnim izazovima.


Izvor: Facebook


Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu