KRITIKA 48: Dejan Šorak

Šorak je vrlo sposoban pripovjedač, sposoban valjano, u skladu s pravilima zanata, odraditi kratku formu, no prilično nesposoban istu upakirati u širi spektar.

KRITIKA 47: Miloš Živanović

Knjiga 'Kubernates' Miloša Živanovića nastavak je autorovog žestokog angažmana iz kritičarskih i publicističkih tekstova 'drugim sredstvima'.

KRITIKA 46: Maša Kolanović

Naslov knjige Maše Kolanović simbolički je čin spajanja lokalnog, mikro-urbanog i univerzalnog plana koji obrazuje pop-kultura.

KRITIKA 45: Ljiljana Ðurđić

To je mala lijepa introspektivna knjiga priča koja kao da je stvorena za jesensku večer uz čaj i kekse, napisana za kasno noćno razmišljanje...

KRITIKA 44: Sanja Lovrenčić

Knjiga koja donosi rešenje - bez bilo čijeg nametanja, bez reklama i opštih mesta, bez saveta pokupljenih u magazinima, bez knjiga za samopomoć...

KRITIKA 43: Borivoje Adašević

Suvremena hrvatska književnost strukturira naša očekivanja pa se tekstovi koji otvaraju staru ontološku raspravu percipiraju kao strano tijelo. 

KRITIKA 42: Robert Perišić

Retki su savremeni romani koji ozbiljno tretiraju ljubav kao proces, izvan petparačkih klišea i bez paušalne psihologije.

POVRATAK NA VRH STRANICE
Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu.