KRITIKA 100: Kruno Čudina

Razlog zbog kojeg se roman isplati uzeti u ruke jest njegova ljepota. Ljepota čiji su glavni aduti struktura, pripovijedanje i, u podlozi svega, emocija.

KRITIKA 99: Aleš Šteger

'Berlin' nije vodič kroz grad u kome je ova knjiga nastala i po kome je dobila ime. Mapa kojom se hoda kroz tekst i grad lični je itinerer.

KRITIKA 98: Božidar Koprivica

Ova knjiga o voleju, škaricama i felšu priča na potpuno drukčiji način; priča nogomet koji s komercijalizacijom i digitalnom montažom atrakcija nema nikakve veze.

KRITIKA 97: Branka Primorac

Najbolji dijelovi knjige ispisani su iz vizure srednjoškolskog djeteta, ali je to ipak daleko od dovoljnog za ozbiljnog pisca literature za starije od 16.

KRITIKA 96: Nada Gašić

Radi se o vrhunskom romanu, teškom i mučnom doduše, koji uspeva da se izvuče iz pat pozicije u koji ga gura izabrani siže.

KRITIKA 95: Predrag Jirsak

Velika većina Jirsakove zbirke ostala je okamenjena u vremenu te će teško naći put do nekog suvremenog čitatelja.

KRITIKA 94: Olja Savičević Ivančević

Savičević Ivančević nije autorica koja bi oslonila roman o jednostavnu metaforu, ona maštovito i vrlo diskretno razigrava različita značenja sugerirana westernom.

POVRATAK NA VRH STRANICE
Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu.