KRITIKA 12: Marinko Koščec

'Metar iznad dna' kaže Saša Ćirić za najnoviju knjigu Marinka Koščeca 'Centimetar od sreće' u svojoj 'blind date' kritici.

KRITIKA 11: Joško Radonić

'Labirint' se doima kao nedovršena radna bilježnica koja je prije vremena požurila u tiskaru. Nije estetska provokacija, tek loš zanat.

KRITIKA 10: Dejan Ilić

'Osam i po ogleda o razumevanju' - između etike, poetike i politike; teorije i kritike; mraka 90-ih i suočavanja s njihovim nasljeđem. 

KRITIKA 9: Predrag Crnković

'Beograd za pokojnike' je loš roman: ako takav pobijedi na VBZ-ovom natječaju, kakvi su tek ostali? A da nagradu ubuduće daju u humanitarne svrhe? 

KRITIKA 8: Ivan Aralica

'Runoklist ili uteha za tugu duše' naslov je kritike Vladimira Arsenića koji ovaj tjedan iz Beograda za Booksu piše o najnovijem romanu Ivana Aralice.

KRITIKA 7: David Albahari

Ono što Albahari piše nekoliko je stepenica iznad velikog dijela naše recentne prozne produkcije. Ma koliko mi šutjeli o tome.

KRITIKA 6: Eda Vujević

Čini se da dugogodišnji boravak u novinarskim vodama nije jamac autorove ili autoričine sposobnosti igranja nove, književničke uloge.

POVRATAK NA VRH STRANICE
Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu.